Dubai’yi dünyanın en aktif şehri yapmaya odaklanan Dubai Hükümeti, Technogym dijital teknolojilerini seçti

Technogym, yaklaşmakta olan Dubai Fitness Etkinliği için Dubai Fitness Uygulamasını geliştirmekle görevlendirildi.

20 Ekim ve 18 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek Dubai Fitness Etkinliği, Dubai’yi dünyanın en aktif şehri olmaya zorlayıcı ve teşvik edici bir hükümet girişimidir. Bu ileri düşünceli, geleceğe yönelik proje Dubai’nin 100.000 üzerinde sakini, vatandaşı ve ziyaretçilerini her zaman ve her yerde 30 gün süreyle fiziki olarak hareket etmeye ve aktif olmaya teşvik etmeyi amaçlamaktadır. Dubai Fitness Etkinliği bireyler, şirketler, devlet daireleri, okullar, üniversiteler için olup 40 şehri kapsayacaktır.

Dubai Fitness Uygulaması

Technogym tarafından güçlendirilen Dubai Fitness Uygulamasına her akıllı telefondan kolaylıkla erişilebilecektir. Uygulamayı kullanarak, katılımcılar etkinliğe kayıtlarını yaptırabilecekler, tüm aktivite ve etkinlikleri görüntüleyebilecekler, kendi kişisel gelişmelerini takip edebilecekler ve Dubai Fitness Yarışmasına günlük katkıda bulunabileceklerdir.

Fitness ve sağlık endüstrisi dijital teknolojilerinde güçlü deneyimi sayesinde, Technogym bu girişim için Hizmet Sağlayıcı olarak seçilmiştir. Technogym’in DNA sında dijital ve yazılım yenilikleri her zaman güçlü bir unsuru temsil etmiştir; 1996 yılında, Technogym jimnastikte antrenman yönetimi için ilk yazılım sistemini, 2003 yılında ilk TV ekran entegreli fitness cihazını, 2007 de ilk online fitness ekipmanını ve 2012 de fitness alanında ilk Bulut uygulamasını başlatmıştır. Technogym, otuz yılda dünya üzerinde her gün 35 milyon üzerinde kişinin, 100 ülke ve 200.000 üzerinde evde 80.000 fitness etkinliği ile egzersiz yaptığı bir global topluluk yaratmıştır.

Technogym, bu gün insanların sağlığa ve sıhhate erişim yöntemlerini yeniden icat etmiştir. Fitness ekipmanını birleştiren en kolay ve kapsamlı platform, endüstride ki ilk bulut yarışma programı olan Mywellness ve takılabilen cihazlar sayesinde insanlar kişisel yaşam tarzlarını her yer de ve her zaman zahmetsizce yönetebilmektedirler. Mywellness dijital eko-sistemini geliştirerek, Technogym fiziksel egzersizi dünya çapında yaygınlaştırmayı amaçlayan sosyal bir etkinlik olan “Daha İyi Bir Dünya İçin Hareket Edelim” i başlatmıştır. Technogym bağlantılı ekipmanlar sayesinde, dünya çapında ki fitness tesisleri birbirleriyle yarışabilir ve insanların hareketlerini sağlık ve spor eğitimine adanmış okul ve kamu sağlık merkezlerine bağışlanmış Technogym ekipmanlarına dönüştürebilirler.

Kaynak: Technogym Türkiye

Yazı Hakkında Düşünceleriniz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir